Balta "La Stuf" Boghis s-a infiintat ca urmare a unei pasiuni deosebite pentru pescuit si din dorinta de a oferi o oaza de liniste in mijlocul naturii. Tot ce s-a construit in Boghis, la nr 226, incepand cu 2007, a respectat acest gand: un ambient rustic, care respecta natura, din piatra, lemn si stuf, capabila sa ofere pescarilor (si nu numai lor) cateva ore - sau de ce nu zile - de liniste si relaxare departe de forfota si poluarea orasului.

Cele 2,3 ha ale zonei de pescuit si agrement "La Stuf" , va asteapta cu pontoane, foisoare cu umbrare din lemn si stuf, dotate cu mese si banci, locuri special amenajate pentru prajit, dus cu celula fotoelectrica pentru racorire in zilele caniculare de vara.

 

Activitatea de baza este cea de pescuit sportiv, sistemul "catch and release", insa pentru amatorii de peste exista solutia de a retine, contra cost, o parte din captura, cu respectarea regulamentului baltii.

Aprovizionarea cu peste se face regulat, in functie de cantitatile de pesti retinute de pescari.

Luciul de apa de peste 2 ha va pune la dispozitie mai multe specii de pesti: Crap, Amur, Caras, Somn African, Stiuca.

 

Deoarece pescuitul este o activitate care poate produce sete, barul nostru va sta la dispozitie cu bauturi racoritoare, cafea si bauturi alcoolice, printre care mentionam berea la halba, tinuta la exact 4°C, numai buna in zilele lungi de vara. (daca nu trage pestele, trage o bere!!)

 

In paralel cu pescuitul am dezvoltat o a doua activitate, tot legata de timpul liber. Cabana, terasele si cuptoarele pentru prajit si bograci va asteapta cu drag sa va organizati cea mai reusita petrecere in aer liber. Dotata cu utilitatile necesare la un nivel extrem de civilizat, se pot gazdui petreceri de pana la 35 - 40 de persoane. Pentru rezervari sunati la 0762 246 914.